riis_servicepartner_logo.png

Glass Tech Tromsø AS er et rent bilglassfirma. Servicepartner i Riis - kjeden. Reparerer og skifter alle typer bilglass.
Lokalisert like ved Jekta Storsenter på Langnes. En lokal Tromsø-bedrift som setter kvalitet høyt og hvor vi ønsker å gi kundene en god opplevelse når det gjelder å reparere en steinsprutskade eller bytte bilglass.

 

 

Tjenester

glasstech1.jpeg

Steinsprutskader som ikke er for store kan repareres og kostnadene ved dette dekker forsikrings-selskapene fullt ut. Det er viktig å komme med skadene så tidlig som mulig for å oppnå best resultat og for å unngå at skaden sprekker ut.

glasstech2.jpeg

Når skaden er for stor eller allerede sprukket, må ruta skiftes. Vi har innen Riis et stort lager av bilglass for alle bilmodeller. Om vi ikke har ruten lokalt i Tromsø, vil den være oss i hende i løpet av et par dager. Vi tilbyr bil å låne mens vi gjør jobben. Vi tar alltid en lett innvendig ”shine” mens vi er i gang.

medium_gutmann.png

I dag er det mange kjøretøy som har kamera, sensorer og antenner i frontruten. Disse må kalibreres ved innsetting av ny rute. Vi har Hella Gutmann sitt kalibreringsutstyr til alle bilmerker.

 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål, send oss gjerne en melding.

 
 

 

Om oss

Firmaet ble etablert i 1988 som et personlig foretak.  Omgjort til aksjeselskap i 2011. Har vært lokalisert på Strandveien, sør for sentrum, i over 20 år, men flyttet inn i nye lokaler ved Jekta Storsenter på Langnes våren 2013.

Firmaet er samlokalisert med Proff Bilpleie Tromsø AS - Autorisert Ditecsenter - og som utfører alle former for bilpleie.

 

Jann Amundsen
Hovedeier av Glass Tech Tromsø AS og etablerte bedriften.
Har jobbet i skoleverket i mange år.
Opptatt av orden og punktlighet.
Setter alltid kunden i fokus.

Kent Fjellseth
Daglig leder og bilglassmontør.
Utdannet i bilfaget og autorisert bilglassmontør.
Jobbet i 20 år i bedriften og er i dag medeier.
Har skiftet og reparert over 15.000 frontruter.
Er en av dem i Tromsø med mest erfaring på området.
Hyggelig, imøtekommende, og serviceinnstilt kar.
Glad i biler, fotball, og motorsykler.